Preț Website

Ce conține prețul?

Vei avea un website creat în WordPress cu Divi.

Din totalul siteurilor web de pe internet 33% este creată cu WordPress. Adică utilizăm cea mai răspândită tehnologie pentru a-ți face viața super simplă. Internetul e plin de tutoriale. Dacă vrei să modifici ceva, fără să te coste bani în plus poți învăța ușor. 

Divi este o temă cu ajutorul căreia poți modifica sau crea conținuturi vizuale profesionale, fără cunoștințe de webdesign. Dacă ai puțină dexteritate la calculatoare te vei descurca de minune fără nici un ajutor.

Consultanță

Consultanță în achiziționarea numelui de domeniu și hostingului.

Pentru un website ai nevoie de un nume de domeniu (www.numewebsite.ro) și un hosting (locul unde vor fi încărcate conținutul websitului). Noi suntem alături de tine la fiecare pas, pentru a simplifica achiziționarea acestor elemente.

Instalare și configurare

Instalarea și configurarea siteul web pentru o funționare optimă.

După ce ai achiziționat numele de domeniu și hostingul, noi vom instala și vom configura WordPress. Vom instala tema  Divi cu toate setările necesare, inclusiv încărcarea designului selectat.

Optimizare tehnică

Optimizare SEO din punct de vedere tehnic pentru indexabilitate.

SEO tehnic nu se referă la texte și cuvintele cheie. Este cea legată de aspectele tehnice și construcția siteului web. Are un impact important asupra modului în care motoarele de căutare (ex. google) poate citi site-ul tău web.

* Prețurile afișate conțin TVA

Pentru design și dezvoltări personalizate poți cere ofertă de preț adaptate la nevoile tale.

Putem începe magia?
Say Hello!

Trimite  numele designului ales și te contcatctăm în maxim două zile lucrătoare. Dacă nu ai reușit să te decizi te putem ajuta noi. 

11 + 4 =